Kontaktujte nás: +420 775 038 906 | skembolend@skembolend.cz

Pole s hvězdičkou * jsou povinná.

Přidat komentář

Přehled komentářů

  • Svatba 16.9.2023

    18. 9. 2023 14:12:53 | Petra & Filip Schwarzer

    Moc děkujeme za hudební zážitek na naší svatbě. Takovou party, jakou umí zařídit pan Řehůřek a jeho tým, jen tak někde neuvidíte. Naprostá spokojenost, doporučujeme, 10/10.

    Odpovědět

  • SVATBA 3.6.2023 Elegance

    27. 6. 2023 22:00:53 | Renata & Michael Zauner

    Rádi bychom poděkovali týmu Radka a Kuby za skvělý hudební doprovod na naší svatbě. Po počáteční schůzce, vyslechnutí našich představ ohledně hudby a ozvučení obřadu vše klaplo tak, jak jsme si představovali. Náš obřad byl jak hezky ozvučen, tak i natočen a ozdoben bublinkovačem, který udělal velkou parádu. Celý svatební den jsme si my i naši hosté maximálně užili a můžeme vás jen doporučit. Práce Radka a Kuby byla na jedničku.
    Děkujeme!
    ***
    We were fortunate to have a wonderful wedding at Hotel Elegance, and Radek and Kuba made a significant contribution to the entire musical arrangement. Both we and our guests had a lot of fun with the selected songs. We discussed the songs for the wedding ceremony and the first wedding dance beforehand. Additionally, we talked about the desired music genre and relied on the DJs' individual selection, which made us more than happy. The fact that we received a video recording of our wedding was a fantastic surprise. We can only express our gratitude and highly recommend Radek and Kuba.
    ***
    Renata & Michael z Frankfurtu

    Odpovědět

  • svatba Bludoveček 17.9.2022

    26. 9. 2022 11:50:14 | Žatečkovi

    S manželem mnohokrát děkujeme za Vaše profesionální služby. Svatba díky Vám měla úžasnou atmosféru a užili si ji všichni zúčastnění.

    Zdravíme a přejeme krásný den

    Michaela Žatečková a Pavel Žatečka

    Odpovědět

  • svatba Elegance 10.9.2022

    26. 9. 2022 11:49:03 | Týna

    moc děkujeme za krásný den, David i Adam byli naprosto úžasní, lépe jsme si vybrat nemohli.
    Cela svatba byla perfektni, i hoste si to skvele uzili

    Odpovědět

  • Svatba 2. 10. 2021

    9. 10. 2021 11:13:21 | Hanka a Kuba Hlavatí

    Chtěli bychom poděkovat za profesionální přístup celého týmu. Celý den probíhal bez jakéhokoliv problému. Veškeré vybavení dovezli a nachystali předem. Vše probíhalo podle našich představ. Dj perfektně zabavil hosty moderováním, hrál písničky na přání. Veškerá komunikace s celým týmem byla na jedničku s hvězdičkou :-) Můžeme jen a jen doporučit.

    Odpovědět

  • Svatba

    1. 9. 2021 12:28:04 | Losertovi

    Chtěli bychom moc poděkovat panu Řehůřkovi a jeho teamu za to, jak se nám krásně postaral nejenom o hudbu na naší svatbě. K obřadu byla hudba přesně podle našich představ, bez problému se ujal moderování, zahrál vše, co si kdo přál a celkově utvářel moc příjemnou atmosféru po celý den i noc.

    Překvapil a zároveň nás moc potěšil i bublinkovačem, který jak později uvedl, jsme od něj dostali darem. Nicméně nadělal tím tolik parády a radosti, že kdybychom se měli znovu rozhodovat, určitě bychom bublinky sami objednali :)

    Rozhodně doporučujeme nejen na svatby, které zvládá s přehledem. Jsme si jisti, že rozjede každu oslavu či párty :)
    Na naší svatbě se tancovalo až do konce a přesně tak jsme si to přáli!

    Odpovědět

  • Svatba pod Trámky

    22. 9. 2020 11:59:16 | Pajerovi

    Moc děkujeme Davovi Rehůřkovi a celému jeho týmu za ozvučení naší svatby. Fungoval automaticky, tak jak jsme se předem domluvili, bez toho aniž by se nás něco ptal a nestresoval nás tak před samotným obřadem. Vše dovezl, nachystal, naladil a bavil nás a hosty celé odpoledne až do rána :-) nic pro něho nebyl problém. Hudba nachystána uvnitř, ale obřad jsme měli venku, takže ozvučení i venku suprové. Měl pro nás připraven stan kdyby náhodou pršelo, a to nám ho připoměl on sám dva dny před svatbou :-) naštěstí jsme ho nepotřebovali. Fungují skvěle jako tým i každý zvlášť, když se střídali za pultem a pouštěli nám tam jednu pecku za druhou. Moc jim děkujeme a těšíme se na další spolupráci :-) můžeme je na 1000% doporučit. Díky novomanželé Pajerovi

    Odpovědět

  • Svatba na chalupě v Nových Losinách

    17. 9. 2020 10:25:08 | manželé Eliášovi

    Pana Davida Řehůřka ze Šumperka jsme si objednali na naši svatbu na chalupě v Nových Losinách jako DJ. Původně jsme tedy s Davidem počítali, že zahraje a postará se o noční zábavu po kapele. Nicméně svatbu jsme pořádali v netypických podmínkách, kde bylo potřeba zajistit mnoho technických záležitostí. DJ David se na místo svatby přijel podívat několik dní předem, zeptal se, co nám vše chybí a nabídl vše potřebné (elektrocentrálu pro napájení techniky uprostřed louky během obřadu a jeho ozvučení, párty stan pro kapelu a DJ, osvětlení stanů, rozvod elektřiny aj.), a také vše na místo dovezl, sám nainstaloval nebo pomohl s instalací - nebyl pro něj problém pendlovat mezi jeho zázemím v Šumperku a místem svatby již dva dny před svatbou a po svatbě. Nakonec den před příjezdem hostů nám doslova "vytrhl trn z paty", když nám nedodali kompletní podlahu pro stan, kde měla probíhat hostila. DJ David nám obratem nabídl svoji podlahu a vzápětí ji přivezl, abychom mohli pokračovat v přípravách. Co se týče vlastního hraní a moderování celého dne, opět musíme vše pochválit, David je profesionál, a to se pozná! Aparatura a osvětlení tanečního parketu byly dokonalé. Můžeme všem jeho služby jen doporučit, s takovým ochotným přístupem se člověk jen tak nesetká. Ještě jednou děkujeme panu Davidovi a jeho týmu za profesionální a přitom přátelský přístup.

    Odpovědět

  • svatba

    14. 9. 2020 21:10:57 | Barbora Valentová

    Dobrý den,

    mockrát vám děkujeme za zařízení DJů na svatbu a posíláme obří pochvalu DJovi, co byl na party, všichni se neuvěřitelně bavili a bylo to opravdu báječný. :)

    Odpovědět

  • Svatba Růžové Údolí Zábřeh

    10. 9. 2020 16:34:41 | Milena Coufalová

    Dobrý den, pane Řehůřku,

    v první řadě bych chtěla moc pochválit oba DJ na naší svatbě. Zprvu mě trošku vyděsilo, jak jsou mladincí, zdání však naprosto zklamalo a borci byli jedním slovem perfektní. Domluva naprosto skvělá, hráli tak, jak jsme si představovali a dokonce i svatebčanům na přání, což bylo skvělé. Obřad nazvučen parádně (já to celé obrečela dojetím :-) ) Natočené video z mého nástupu, které potom pouštěli u oběda společně s našimi společnými fotkami-skvělý nápad, který všichni ocenili. Komentování svatebního kvízu za jedna.S dovolením Vás budeme doporučovat dále, již jsem na Vás předala kontakt sestře, která plánuje svatbu příští rok a DJ Miloš se jim moc líbil :-)

    Děkujeme za náš skvělý den, moc jsme si ho užili a propařili :-) Pařila i starší generace, o kterých jsme netušili, že jsou toho schopni, a to do padnutí vyčerpáním :-D

    S úctou a pozdravem bývalá slečna Coufalová nynější paní Krobotová :

    Odpovědět

  • SVATBA 8.8.2020 - Loučná nad Desnou

    14. 8. 2020 22:50:43 | Karolína a Tomáš

    Perfektní práce! Není možné jak moc jsme rádi, že jsme si na náš svatební den vybrali právě Skembolendmusic.
    Byla to ta nejlepší volba! Skvělá spolupráce, výborná hudba, perfektní ozvučení, špičková zábava a smysl pro humor.
    Díky Davidovi a Kubovi byla naše svatba dokonalá, a za tom jim mockrát děkujeme! Proto můžeme jen doporučit.

    Odpovědět

  • Svatba

    31. 7. 2019 9:44:22 | Radka

    Ještě jednou bychom rádi poděkovali za Vaše služby. Komunikace probíhala po celou s panem Řehůřkem přes meil naprosto v poklidu. Bylo super, že jsme se nemuseli honit ještě po schůzkách. Jelikož on sám už byl na náš termín zarezervovaný, doporučil nám svého mladšího kolegu Miloše Chlandu a byli jsme nadmíru spokojeni. Vzhledem k věku byl jeho přístup velmi přátelský, ale přesto velice profesionální. Miloš hrál na přání, moderoval hry, objasňoval organizační informace. Bylo vidět že ví, co dělá. Ještě jednou za všechno moc děkujeme a všem, kdo služby kluků zvažují doporučujeme !

    Odpovědět

  • Svatba, Olomouc Prachárna

    28. 4. 2019 21:36:52 | Juliana

    Davida a jeho tým kluků můžeme jen DOPORUČIT.
    Profesionální přístup a skvělá domluva, za mě nejlepší DJ kterého znám :)

    Odpovědět

  • Maturitní ples Obchodní akademie Šumperk

    14. 1. 2019 20:37:24 | Tereza Tylová 4.B

    Za celou třídu 4.B musíme velice poděkovat panu Řehůřkovi nejen za úžasného DJ, ale také za výborného moderátora. Všechno probíhalo tak jak mělo a byla s ním suprová spolupráce. Navíc byl k tomu i vstřícný a trpělivý, i přes to, že měl od nás od maturantů dost práce. Spokojení byli i návštěvníci maturitního plesu, protože parket byl neustále plný. Nemůžeme vytknout jedinou věc a proto pana Řehůřka vřele doporučujeme ! Děkujeme moc 4.B ❤️

    Odpovědět

  • Svatba 28.7.2018

    18. 10. 2018 17:07:52 | Demuthovi

    Měli jsme to velké štěstí že nám Davča hrál na svatbě. Celý den nám suprově odmoderoval, zahrál nám cokoliv co jsme si přáli a jako bonus nám i pár písniček sám zazpíval (zpívá opravdu krásně!! ) díky němu se všichni bavili a parket byl téměř pořád plný. Tímhle bych ještě jednou chtěla strašně moc poděkovat! Lepšího DJ jsme si ani nemohli přát. Všem jenom doporučujeme :)

    Odpovědět

  • Svatba B+R, 14.9.2018

    28. 9. 2018 14:46:49 | Barbora Divišová (Vysoudilová)

    Všem vřele doporučuji!! S Davčou byla skvělá domluva, se spoustou věcí mi poradil a doporučil!! Vybrat si ho, byla sázka na jistotu! Byli jsme 100 % spokojení, nemám mu co vytknout! Měl krásně upravenou aparaturu, osvětlení bylo fantastické, zahrál vše, co jsme chtěli!! Takže Davi moc děkuji, díky tobě to bylo fantastické!!

    Odpovědět

  • Svatba 8.9.2018

    10. 9. 2018 21:53:16 | Homolkovi ;)

    Pana Rehurka jsme meli na svatbe a muzeme jen doporucit. Vyborny mix a parket porad plny. Co vic si prat ;)

    Odpovědět

  • Svatba

    31. 8. 2018 15:33:56 | Aneta M.

    Když jsem dostala doporučení od kamarádky na pana Řehůřka, váhala jsem. Nejsme "pařící" typy a měla jsem obavy, aby se vůbec někdo z našich rodin a kamarádů objevil na parketu... Takže tímto pánové ještě jednou klobouk dolů! :-D Byli jste skvělí, na parketu se objevil snad každý, dokonce 80.ti leté babičky a můj táta, který prý netančí, si tam slušnou chvíli vystačil s vámi sám. Díky za profesionální, milý přístup a super zábavu! Určitě doporučuji dál. :-)

    Odpovědět

  • Svatba v Loučné nad Desnou

    28. 8. 2018 13:14:57 | Kuba Šilar

    Musím poděkovat borcům ze Skembolend Music za perfektní ozvučení naší svatby. Brali jsme se v Loučné nad Desnou. Nádherně nám ozvučili obřad i následnou party. Skvěle jsme zapařili a díky nim se nemuseli absolutně o nic starat a přesto vše proběhlo hladce a na jedničku. Doporučuji.

    Odpovědět

  • Svatba (spíše pařba)

    23. 8. 2018 10:55:23 | Lukáš Iliadis

    David je naprosto v pohodě.Zbytečně nestresuje, vše si zajistí sám.Ví co kdy a kde zahrát, má obrovský přehled a během svatby vysledoval hosty a podle toho pouštěl.Dá se sním na všem domluvit a nic není problém.A to, že jsem jako ženich strávil nejvíce času s imaginární kytarou v ruce na stole i na parketu, vypotil asi 3kg, hovoří za vše.Chcete párty, volejte Davida........

    Odpovědět

  • Super DJ

    3. 6. 2018 19:34:10 | Radomír Veprik

    Reference nezklamaly a na naší svatbě hrála skvělá hudba od profesionála, který svými zkušenostmi a přístupem vytvořil parádní atmosféru a zábavu pro všechny hosty. Takže pokud někdo ještě váhá, tak zbytečně. Vřele doporučujeme!

    Odpovědět

  • Svatba

    9. 4. 2018 19:15:51 | Jana

    Skvělý DJ, vše naprosto super, výběr hudby, zábava, cely večer jsme se bavili, doslova protancovane svatební střevíce. Musím jen chválit a doporučit ??

    Odpovědět

  • Svatba manželé Pilavkovi

    7. 4. 2018 21:55:43 | Zuzana

    Velmi profesionalni a milý přístup, hosté pobavení, byli a jsme moc spokojeni,služby Skembolend music využíváme opakovane. Můžeme doporučit!

    Odpovědět

  • Nejlepsi DJ

    7. 4. 2018 21:29:06 | Adéla Šulovaˇá

    Bezesporu nejlepší DJ v Šumperku, hrál na svatbě nejen mně, ale měla jsem možnost ho slyšet několikrát a nikoho lepšího široko daleko nenajdete. Navíc umí i krásně zpívat??

    Odpovědět

  • Super Dj

    7. 4. 2018 21:17:05 | Jakub Horníček

    Super Dj, sympatický, inteligentní, má obrovský přehled v hudbě a umí ji suprově uspořádat, takže celá akce má jiný náboj a dostane úplně jiný rozměr. Byl jsem na hodně akcích, ale k Davidovi se nejraději vracím. :)

    Odpovědět

  • Svatba

    7. 4. 2018 12:44:04 | David Rehurek

    Bylo to super ?

    Odpovědět